CULLEN rodina KLUB --->zde




Prosinec 2009

Lindsay Lohan - filmografie

31. prosince 2009 v 23:36 | M!ss Alice Cullen |  Aktuální články
2007 - Zavraždění Johna Lennona (Chapter 27) role: Jude

2007 - Georgiino Pravidlo (Georgia Rule) role: Rachel Wilcox - zkouknuto

2006 - Atentát v Ambassadoru (Bobby) role: Diane
2006 - Prázdniny (Holiday, The) role: sama sebe

2006 - Jen trošku štěstí (Just My Luck) role: Ashley Albright
2006 - Zítra nehrajeme! (Prairie Home Companion, A) role: Lola Johnson

2005 - Můj auťák Brouk (Herbie Fully Loaded) role: Maggie Peyton - zkouknuto

2005 - Hvězdy Hollywoodu (My Scene Goes Hollywood) role: sama sebe

2004 - Zpověď královny střední školy (Confessions of a Teenage Drama Queen) role: Mary Elizabeth Cep / Lola - zkouknuto
2004 - Protivný sprostý holky (Mean Girls) role: Cady Heron - zkouknuto

2003 - Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) role: Anna Coleman - zkouknuto
2002 - Najděte stopu (Get a Clue) role: Lexy Gold - - zkouknuto
2000 - Pilot role: Rose
1998 - Past na rodiče (The Parent Trap) role: Hallie Parker / Annie James - zkouknuto

Kristen Stewart - filmografie

31. prosince 2009 v 19:19 | Alice |  Isabella(Bella) Swan
2010 - Runaways, The role: Joan Jett - v plánu
2010 - Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse) role: Bella Swan -v plánu

2009 - Zábavný park (Adventureland) role: Em Lewin - zkouknuto

2009 - Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) role: Bella Swan - zkouknuto

2009 - Welcome to the Rileys - v plánu

2008 - Jumper role: Sophie - zkouknuto

2008 - The Yellow Handkerchief role: Martine - v plánu

2008 - Stmívání (Twilight) role: Bella Swan - zkouknuto

2008 - What Just Happened? role: Zoe -v plánu

2007 - Cutlass role: Young Robin - v plánu

2007 - Na území žen (In the Land of Women) role: Lucy Hardwicke - v plánu

2007 - Útěk do divočiny (Into the Wild) role: Tracy Tatro - v plánu

2007 - The Cake Eaters role: Georgia - v plánu

2007 - Prokletí domu slunečnic (The Messengers) role: Jess - zkouknuto

2005 - Nelítostná rasa (Fierce People) role: Maya - v plánu

2005 - Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role: Lisa - v plánu

2004 - Chyťte tu holku (Catch That Kid) role: Maddy - v plánu

2004 - Mluv (Speak) role: Melinda Sordino - v plánu

2004 - Undertow role: Lila - v plánu

2003 - Cold Creek Manor role: Kristen Tilson - v plánu

2002 - Úkryt (Panic Room) role: Sarah Altman - v plánu

2001 - Životní jistoty (The Safety of Objects) role: Sam Jennings - v plánu

Avary k NM

21. prosince 2009 v 9:25 | Alice |  New Moon




zdroj se ukáže po polžením ukazatele na obrázek

chceš být SB??

20. prosince 2009 v 16:48 | M!ss Alice Cullen

Chcete být někdo SB???


Top 25 Soundtracks

20. prosince 2009 v 16:23 | M!ss Alice Cullen |  Twilight
1. O Brother, Where Art Thou?
2. High School Musical
3. 8 Mile
4. Hannah Montana
5. High School Musical 2
6. Hannah Montana 2
7. Twilight
8. Shrek
9. Chicago
10. Moulin Rouge
11. The Lizzie McGuire Movie
12. Mamma Mia
13. The Cheetah Girls
14. Hannah Montana: The Movie
15. Coyote Ugly
16. Bad Boys II
17. Ray
18. Tupac: Resurrection
19. High School Musical 3: Senior Year
20. Get Rich Or Die Tryin'
21. The Cheetah Girls 2
22. Walk The Line
23. Camp Rock
24. Garden State
25. Curious George

Top 10 Vampires...

20. prosince 2009 v 16:17 | Alice |  Twilight


#10 - Damon Salvatore (The Vampire Diaries) - Ian Somerhalder
#9 - Alice Cullen (The Twilight Saga) - Ashley Greene
#8 - Angel (Buffy The Vampire Slayer/Angel) - David Boreanaz
#7 - Bill Compton (True Blood) - Stephen Moyer
#6 - Santanico Pandemonium (From Dust Till Dawn)- Salma Hayek
#5 - Dracula (Dracula 2000) - Gerard Butler
#4 - Blade (Blade) - Wesley Snipes
#3 - Selene (Underworld) - Kate Beckinsale
#2 - Eric Northman (True Blood) - Alexander Skarsgard
#1 - Edward Cullen (The Twilight Saga) - Robert Pattinson

Top stars of 2009

20. prosince 2009 v 16:15 | Alice |  New Moon



1. Robert Pattinson
2. Kristen Stewart
3. Johnny Depp
4. Megan Fox
5. Taylor Lautner
6. Brad Pitt
7. Christian Bale
8. Dakota Fanning
9. Zooey Deschanel
10. Ryan Reynolds
11. Ashley Greene
12. Angelina Jolie
13. Gerard Butler
14. Leonardo DiCaprio
15. Nikki Reed
16. Shia LaBeouf
17. Scarlett Johansson
18. Tom Cruise
19. Miley Cyrus
20. Seth Rogen
21. Nicolas Cage
22. Will Smith
23. Clint Eastwood
24. Heath Ledger
25. Jennifer Aniston


Ashley • Scans o.1

20. prosince 2009 v 16:09 | Alice |  Alice Cullen



free image host free image host
free image host free image host

Burberry show - new photos

20. prosince 2009 v 11:51 | M!ss Alice Cullen |  Emma Watson



145448.jpg (29 KB) corbis.jpg (44 KB) corbis2.jpg (46 KB) corbis3.jpg (39 KB) corbis4.jpg (30 KB)

Emma - Burberry photoshoot - new photos

20. prosince 2009 v 11:50 | M!ss Alice Cullen |  Emma Watson


4191341927_1ae6960141_o.jpg (313 KB) 4192105658_0b02918365_o.jpg (350 KB) 4192107292_8f23f88d9b_o.jpg (467 KB)



Vánoční Rekonstrukce !!!!!!!!!!!!!!

20. prosince 2009 v 10:27 | Alice

Právě probíhá REKONSTRUKCE DESINGU!!!



Rekonstrukce !!!!!!!!!!!!!!

11. prosince 2009 v 21:19 | M!ss Alice Cullen


Právě probíhá rekonstrukce!!!!!!!!


Dakota ve filmu Push-Propagační Stills

11. prosince 2009 v 20:11 | M!ss Alice Cullen |  New Moon





imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Kellan Lutz riskuje zatčení!

10. prosince 2009 v 20:22 | M!ss Alice Cullen |  Emmett Cullen


Filmovému Emmettu Cullenovi jde o život...
Jen krůček dělí hvězdu ságy Twilight Kellana Lutze od toho, aby strávil pár dní za mřížemi. V současné době totiž natáčí mini-seriál Generation Kill v africkém Mosambiku a tamní policie americké herce přímo nenávidí!

Situace je dokonce vyhrocená natolik, že kdykoli natáčecí štáb včetně Kellana chtějí opustit resort, ve kterém bydlí, musí místním "ochráncům práva" platit nemalé částky za to, aby je okamžitě neodvlekli do vězení.

"Občanská válka v Mosambiku trvá již téměř deset let a je to tu opravdu znát," vzkázal Kellan z Afriky. "Jdu po ulici a kluk mladší než já, na mě míří samopalem jenom proto, že jsem Američan!"


"Summer's Blood" stills

10. prosince 2009 v 20:21 | M!ss Alice Cullen |  Alice Cullen



One of the 10 best covers of 2009

10. prosince 2009 v 20:20 | M!ss Alice Cullen |  Isabella(Bella) Swan


To je zarážející příklad vizuální iluze. Model je 40. výročí vydání časopisu je herečka Kristen Stewart, který nedávno Hrala v ohromujícím úspěchu série Twilight. Usala jako model Byl mistrovským celebrity - kryt dokonale Provedené. Obrázku jsou dvě fotografie - Galerie: pozorne se podíváte, uvidíte ji drží obraz vlastní tváře v černé bílé, kde Jediné, co je jeho červenou barvu RTU. Make-up je přehnaný na Celkové dohodě s fotografiemi z módy Posledních má za dvojí cíl Posílení metaforu, kdyľ vypadá na fatální. Dotvářely: narážku posiluje myšlenku, více krve, kdyľ červenou malovanou písmena loga. To je důvod, proč tahle holka je femme fatale!

Řada City New Moon sběratelské edice

10. prosince 2009 v 20:08 | M!ss Alice Cullen |  New Moon